Braderie 10-06-2017

Voor het eerst sinds enkele jaren was onze vereniging weer te vinden op de Dinteloordse Braderie. Het was direct een groot succes. We begonnen om 9 uur met opbouwen van de kraam, waar we lootjes verkochten, een bloemstukken veiling hielden en ‘de langste noot’ speelden. De lootjes gingen boven verwachting snel, waardoor we halverwege de dag al bijna door al onze lootjes heen waren. De bloemstukken veiling was ook erg succesvol. Er waren door bloemisterij Jeanette, Francis en Personal Bloom prachtige bloemstukken gemaakt op onze oude dwarsfluit, es hoorn en klarinet. De opbrengst van de verkoop gaat naar nieuwe instrumenten.

De langste noot werd gewonnen door een mevrouw uit Etten-Leur. Zij blies maar liefst 22,8 seconden op de bas! Een enorme prestatie, die wij als muzikanten zelfs niet zomaar nadoen.

Naast de activiteiten in de kraam waren er tijdens de braderie verschillende optredens van onze blokfluiters. Met hun prachtige muziek hebben ze meerdere jonge kinderen enthousiast gemaakt en ontvingen we tijdens de braderie al enkele aanmeldingen.

Heb je ons gemist? Klik hier om de foto’s te bekijken!

braderie